Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (5.78 secunde)
Deva, Turda, Bacau, Botosani, Rosiorii de Vede, Oltenita, Miercurea Ciuc, Dragasani, Calarasi sau Bucuresti sunt doar câteva dintre municipiile care n-au vazut nici un fel de piedica în a întocmi proiecte si studii.
De la 1 martie, mii de angajati ai unor combinate de ingrasaminte chimice din Bacau, Savinesti si Turnu Magurele vor fi disponibilizati.
Astfel, institutia va demara, pana pe 20 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme din 24 de judete, printre care Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Sibiu, Salaj, Vrancea, Valcea si Vaslui, unde s-a incheiat controlul administrativ pentru plata subventiilor fermierilor.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Aflat in comuna Blagesti, judetul Bacau, pentru prezentarea Programului National de Dezvoltare Rurala, premierul le-a vorbit producatorilor agricoli si primarilor din zona despre creditele acordate prin intermediul CEC si a apreciat ca aceasta institutie bancara va avea un rol important in urmatorii ani la dezvoltarea agriculturii."CEC, care are cea mai dezvoltata retea in mediul rural, va juca un rol important si va ajuta agricultura in urmatorii ani.
In prima transa au fost autorizati la plata si vor primi fonduri fermierii din noua judete: Bacau, Botosani, Dambovita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare, Valcea si Vaslui.
Aerostar Bacau, Elbit Systems, Aerofina si Turbomecanica Bucuresti", a declarat Peta. În prezent, 17 companii, dintre care sapte straine, au cumparat dosarul de prezentare a fabricii.
Bucuresti, Brasov, Timisoara, Ploiesti, Arad, Satu Mare, Craiova, Resita, Bacau, Târgu Mures, Alba Iulia etc. Reprezentantii MApN nu pot preciza cât valoreaza pe piata în prezent averea imobiliara, pentru ca ministerul nu a cheltuit nici un ban pentru evaluarea proprietatilor.
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. Acestea fac parte din Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, alaturi de alte 693 de blocuri inscrise in program.
Cele mai multe gradatii de merit vor fi acordate in acest an in Bucuresti, unui numar de 1.123 cadre didactice. Urmeaza judetul Bacau, cu 544 cadre didactice, Iasi - 447 cadre didactice si Suceava - 413 cadre didactice.
Si la capitolul locuri de munca declarate vacante Galatiul ocupa unul dintre locurile aflate la coada clasamentului, alaturi de Vrancea (53 de locuri de munca), in timp ce la polul opus se afla judetele Alba (222), Giurgiu (233), Bacau (540), Tulcea (588).
Si la capitolul locuri de munca declarate vacante Galatiul ocupa unul dintre locurile aflate la coada clasamentului, alaturi de Vrancea (53 de locuri de munca), in timp ce la polul opus se afla judetele Alba (222), Giurgiu (233), Bacau (540), Tulcea (588).
Inghetata cu nuci si caramel Antarctica, comercializata tot in Bacau, avea ilustrate pe eticheta nuci, iar in lista ingredientelor se specifica "aroma de nuci".
Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti. Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
In Iasi, Bacau, Suceava, Botosani s-au inceput platile pentru ajutoare de urgenta", a precizat Pacuraru. Ministrul Muncii a mentionat ca se vor acorda 300 de lei de persoana, pentru locuitorii din zonele calamitate.
Bacau 1.185; 15. Prahova 1.168; Galati 1.156; Dolj 1.156; Buzau 1.085; Tulcea 1.076; Valcea 1.057;
Romgaz a descoperit, in urma saparii sondei 1 Berbiceni, din Moldova, un nou zacamant de gaze naturale, cu un potential estimat la 200.000 metri cubi pe zi, informeaza compania.Sonda se afla la circa 40 km de localitatea Bacau si a fost forata in perioada martie - mai 2008, la o adancime de 3.000 metri.
Materialele sunt necesare pentru reconstruirea locuintelor distruse de calamitati in judetele Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures.
Acelasi procent de 10% la marja de negociere este inregistrat si in Timisoara, Cluj-Napoca si Bacau.
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
google-analytics.com